Telefoon vragen?

Vragen over mobiele telefoons? Meld het ons! Via een mailtje naar: telefoonnieuws@gmail.com

Zelf schrijven voor TelefoonNieuws?

Wil jij ook schrijven voor TelefoonNieuws?
Wij zoeken per direct mensen die geïnteresseerd zijn in het schrijven van nieuwsberichten.

zaterdag 5 juni 2010

BlackBerry Slider lekt uit met duidelijke foto’s

 rim-9800-top-1

De slide variant van de BlackBerry is al paar keer in het nieuws geweest met hier en daar een wat vage foto. Maar TelefoonNieuws heeft nu foto’s in handen gekregen die het tipje van de sluier laten zien van de BlackBerry Slider.
Ook deze BlackBerry zal beschikken over uiteraard WiFi, Push e-mail, 3G en alles op het gebied van muziek, internet en andere dingen die we in het dagelijks leven niet meer weg kunnen denken. Ook een touchscreen is te vinden op de uitgelekte BlackBerry.
 rim-9800-top-3
BlackBerry was bij introductie gericht op de zakelijke markt maar de laatste tijd zijn er steeds meer jongeren die een BlackBerry hebben aangeschaft. De vraag van de jongeren is zo groot omdat BlackBerry haar functie “Pingen” aanbiedt. Met “Pingen” kunnen gratis via het datanetwerk berichten worden verzonden naar andere Ping gebruikers en is dus goedkoper dan SMS-en.
rim-9800-top-4
Over de naam van het toestel is nog niet veel bekend, er gaan geruchten rond over de BlackBerry Storm3, of over de BlackBerry 8900 Slider, ook komen we de naam BlackBerry 9700a tegen.
Het is niet bekend of het toestel met de nieuwste versie van het BlackBerry OS (OS 6) gaat draaien of dat er een eerdere versie van het besturingssysteem opstaat. De kans dat er inderdaad BlackBerry 6 OS op het toestel te vinden is, is heel groot.
rim-9800-top-2

Mochten we meer informatie hebben dan laten wij u dat uiteraard weten.