Telefoon vragen?

Vragen over mobiele telefoons? Meld het ons! Via een mailtje naar: telefoonnieuws@gmail.com

Zelf schrijven voor TelefoonNieuws?

Wil jij ook schrijven voor TelefoonNieuws?
Wij zoeken per direct mensen die geïnteresseerd zijn in het schrijven van nieuwsberichten.

woensdag 7 april 2010

Na Hi en KPN verhogen ook T-Mobile en Vodafone haar tarieven

Nadat Hi en KPN van de week ineens haar prijzen heeft verhoogt, hebben ook de telecomproviders Vodafone en T-Mobile het prijskaartje aangepast van de abonnementsprijzen.
Zoals Hi en KPN de prijzen hebben verhoogt doen T-Mobile en Vodafone het wat minder erg.

Bij het goedkoopste abonnement van T-Mobile; Relax15 moet er 20 eurocent extra op tafel worden gelegd. Bij duurdere abonnementen wordt 2 euro extra per maand in rekening gebracht. Vodafone komt met een nieuw abonnement genaamd Vodafone Scherp 110, het komt in de plaats van het Vodafone Scherp 150 abonnement. Opvallend genoeg blijft dit abonnement €7.95 per maand, maar het aantal minuten gaat van 150 naar 110. Een belminuut gaat met Vodafone Scherp daardoor 36% duurder worden.
Vodafone heeft ook het abonnement Scherp 325 afgeschaft en heeft Scherp 350 in het leven geroepen. Opvallend genoeg blijft daarvan wel dat de prijs hetzelfde blijft maar de klant wel 25 meer minuten krijgt.

Deze prijswijzigingen gelden alleen voor nieuwe abonnee's. Nu Hi, KPN, T-Mobile en Vodafone haar prijzen hebben verhoogd is het alleen nog wachten op telecomprovider Telfort die wellicht ook nog haar prijzen zou kunnen verhogen.