Telefoon vragen?

Vragen over mobiele telefoons? Meld het ons! Via een mailtje naar: telefoonnieuws@gmail.com

Zelf schrijven voor TelefoonNieuws?

Wil jij ook schrijven voor TelefoonNieuws?
Wij zoeken per direct mensen die geïnteresseerd zijn in het schrijven van nieuwsberichten.

zondag 31 januari 2010

Phone of the Week : Samsung S7070 Diva

Vorige week was de Nokia 5230 de telefoon van de week op TelefoonNieuws, en bij een nieuwe week hoort een nieuw toestel van de week.
Deze week is de splinternieuwe Samsung S7070 Diva Phone of the Week.

Samsung heeft al een paar jaren flink de smaak te pakken met haar ladyphones. In 2006 was er de Samsung E500. Een jaar later kwam de Samsung E570 en in 2008 kwam het volgende ladyphonetoestel van Samsung; de L310 Allure. In 2009 kwam een schuiftoestel als ladyphone; de Samsung S5050 Allure S, die gelanceerd werd samen met Yfke Storm, met een speciaal lady pakket. Uiteraard roze.

Samsung heeft voor 2010 haar volgende ladyphone klaarstaan, of beter gezegd; al in de winkels gelegd. De Samsung S7070 Diva.
Het is een compact toestel met de afmetingen 101x55x13. En weegt 94 gram.
Het beschikt over een 2,8" TFT touchscreen, en heeft 40 MB intern geheugen, dat is overigens uit te breiden met MicroSD(HC) geheugenkaarten tot 8 GB. Met dat aantal geheugen kunnen genoeg foto's worden opgeslagen die met de 3.2 megapixel camera zijn geschoten. Ook deze Samsung beschikt over de Samsung TouchWiz interface en dus in te delen met eigen widgets.

Op de Samsung S7070 Diva zit een FM-radio met RDS. Hoewel eigen oordopjes niet aan zijn te sluiten op de Diva (er is namelijk geen 3,5 mm audio-jack aan boord) klinkt het geluid van de Samsung oordopjes ook helemaal niet slecht.

Wat we zeker moeten aanprijzen is de batterijduur van de Samsung S7070 Diva. De maximale standby-tijd is erg hoog: 800 uur namelijk. De maximale tijd om gesprekken te voeren is ook aanzienlijk hoog voor ook deze touchscreen telefoon want bellen is zo'n 10 uur mogelijk voordat het toestel weer aan de lader moet.

Het toestel is leverbaar in de mooie kleur Pearl White wat de Samsung S7070 Diva een echte ladyphone maakt. Het toestel ligt vanaf nu in de winkel met een losse toestelprijs van ongeveer €220,00.
TelefoonNieuws verwacht een grote populariteit van dit nieuwe ladyphonetoestel van Samsung.
Verwacht wordt ook dat het in de toekomst ook komt met een speciaal pakket. Met dus extra goodies. Dus misschien nog even wachten met de Samsung S7070 Diva te halen :-).

Specificaties Samsung S7070 Diva op GSM Helpdesk.