Telefoon vragen?

Vragen over mobiele telefoons? Meld het ons! Via een mailtje naar: telefoonnieuws@gmail.com

Zelf schrijven voor TelefoonNieuws?

Wil jij ook schrijven voor TelefoonNieuws?
Wij zoeken per direct mensen die geïnteresseerd zijn in het schrijven van nieuwsberichten.

vrijdag 22 januari 2010

Vodafone gaat definitief Apple iPhone verkopen

vodatmobiphone

Vodafone gaat binnen Nederland de iPhone verkopen, dit gebeurd naast T-Mobile, die nu nog het alleenrecht heeft om de Apple iPhone te verkopen. Dat T-Mobile niet meer de enigste verkoper van de iPhone binnen Nederland zal zijn, is een vrij grote kans. De geruchten dat KPN de iPhone zou gaan verkopen binnenkort worden steeds sterker, terwijl KPN alles ontkent.

Vanaf 1 februari gaat volgens T for Telecom bij hun de iPhone 3GS 16GB White in de verkoop in combinatie met een Vodafone 350 Bel+SMS+Internet abonnement wat 46 euro per maand gaat kosten. De eerste 6 maanden hoeft er echter maar 23 euro betaald te worden. Het Bel+SMS+Internet abonnement van Vodafone is het nieuwe soort abonnement waarmee Vodafone vanaf 1 februari gaat starten, zoals we al eerder schreven. Wel moet er nog 99 euro betaald worden voor het toestel zelf.

Welk abonnement is nou het voordeligst? TelefoonNieuws heeft alles naast elkaar nagetrokken, en komen tot de volgende conclusie:
Vastleggen in volledig scherm 22-1-2010 193311.bmp

Het scheelt dus €43.75, in het voordeel van Vodafone. Voordeel is ook dat je met Vodafone nog eens 50 min / sms meer krijgt per maand. Bij T-Mobile dient nog wel €26.25 aansluitkosten betaald te worden, of bij Vodafone nog aansluitkosten moeten worden betaald is bij TelefoonNieuws (nog) niet bekend, daarom is het niet meegenomen in de vergelijking.
Vanaf 1 februari kan de iPhone dus exclusief bij T for Telecom met een Vodafone abonnement worden gehaald.