Telefoon vragen?

Vragen over mobiele telefoons? Meld het ons! Via een mailtje naar: telefoonnieuws@gmail.com

Zelf schrijven voor TelefoonNieuws?

Wil jij ook schrijven voor TelefoonNieuws?
Wij zoeken per direct mensen die geïnteresseerd zijn in het schrijven van nieuwsberichten.

woensdag 19 mei 2010

Sony Ericsson toont exclusief Lady Gaga pakket

Vivaz-LadyGaga-pack-3d-HR

Sony Ericsson heeft exclusief aan TelefoonNieuws het tipje van de sluier laten zien van de Lady Gaga editie van de Sony Ericsson Vivaz, tenminste, de vormgeving van pakket. Want zoals u misschien al heeft gelezen op de site is het toestel zelf al te zien.
Lady Gaga is in korte tijd enorm populair geworden met onder meer de hits ‘Just Dance’, ‘Pokerface’, ‘Bad Romance’ en Lady Gaga staat nu in de hitlijsten samen met Beyoncé met het nummer ‘Telephone’. 100714273-f9dfb17fb08d31324aa4eed13b67a8c6.4bee79bc-full

Sony Ericsson heeft samen met Lady Gaga een deal gesloten voor een speciale versie van de Sony Ericsson Vivaz om dat toestel in een speciaal Lady Gaga pakket uit te brengen.
In het speciale Lady Gaga pakket is het nieuwste album ‘The Fame Monster’ van Lady Gaga te vinden en is de telefoon zelf uitgerust met onder andere een exclusieve remix van het nummer ‘Telephone’.
Lady Gaga is ook te vinden op de exclusieve wallpapers die op de Sony Ericsson Vivaz staan en ook speciale ringtones mogen niet ontbreken aan de speciale Lady Gaga editie van deze multimedia-telefoon.

Oorspronkelijk was deze actie alleen bedoeld voor Nederland, maar Harold de Kort van Sony Ericsson Nederland kon bevestigen dat meerdere landen al interesse hadden aangeboden in de speciale Lady Gaga uitvoering van de Sony Ericsson Vivaz.

De Sony Ericsson Vivaz is de 2e mobiele telefoon met een 8 megapixel camera waarmee videobeelden in HD kan worden opgenomen. De 1e telefoon met een HD filmcamera was de Samsung i8910HD.
Het toestel draait op het door Nokia ontwikkelde Symbian en is dus eenvoudig in gebruik.
Het toestel heeft een fijne vorm waardoor het toestel lekker in de hand ligt.

De speciale Lady Gaga uitvoering van de Sony Ericsson Vivaz ligt in korte tijd in de winkel.