Telefoon vragen?

Vragen over mobiele telefoons? Meld het ons! Via een mailtje naar: telefoonnieuws@gmail.com

Zelf schrijven voor TelefoonNieuws?

Wil jij ook schrijven voor TelefoonNieuws?
Wij zoeken per direct mensen die geïnteresseerd zijn in het schrijven van nieuwsberichten.

maandag 31 mei 2010

Sony Ericsson Xperia X10 krijgt 2.1 update met HD-film mogelijkheid


De Sony Ericsson Xperia X10 krijgt in de herfst van dit jaar een update naar Android 2.1 waarbij het mogelijk wordt om te filmen in HD kwaliteit, ook zal DLNA ondersteund worden en zal ook andere dingen aan het eerste Android toestel van Sony Ericsson worden toegevoegd.
Sony Ericsson zelf gaf aan dat een update naar een hogere versie voor de Xperia X10 er in september aan zat te komen, via Twitter berichtte de Amerikaanse provider Roger dat het in de herfst van dit jaar er aan gaat komen dus de geruchten zouden kunnen kloppen met wat Sony Ericsson aangeeft.

De update naar 2.1 is nog niet bevestigd door Sony Ericsson maar de kans wordt steeds groter dat de Xperia X10 niet met de nieuwste versie van Android op de markt zal komen. Kort geleden is namelijk Android 2.2 gelanceerd waarmee de functionaliteit van een Android toestel nog beter tot haar recht kan komen.
Of Sony Ericsson alsnog de Xperia X10 een update naar 2.2 gaat geven, en of hij er überhaupt komt is nog niet te zeggen.
De update naar 2.1 zou kosteloos zijn. Sowieso heeft Sony Ericsson gegarandeerd dat het updates blijft bieden de komende jaren voor de Sony Ericsson Xperia X10.

Wanneer er meer bekend is omtrent de updates van de Xperia X10 houden wij u op de hoogte!


UPDATE :
De Android update naar 2.1 is inmiddels bevestigd door Sony Ericsson Nederland. En komt in september.
Eind juni komt er een update voor de XPERIA X10 met ondermeer verbeteringen aan het verbruik van de accu en aanpassingen in Timescape.
Ook worden er vermoedelijk nog een paar kleine foutjes weggewerkt. 
Over Android 2.2 op de XPERIA X10 heeft Sony Ericsson geen informatie.