Telefoon vragen?

Vragen over mobiele telefoons? Meld het ons! Via een mailtje naar: telefoonnieuws@gmail.com

Zelf schrijven voor TelefoonNieuws?

Wil jij ook schrijven voor TelefoonNieuws?
Wij zoeken per direct mensen die geïnteresseerd zijn in het schrijven van nieuwsberichten.

zaterdag 1 mei 2010

Twitter biedt eigen applicatie aan in Android Market

DSC_0102
Gisteren heeft Twitter haar applicatie in de Android Market gezet daarmee zal het moeten concurreren met populaire Twitter clients zoals Twidroid en Seesmic. De Twitter For Android applicatie, hoe de applicatie eigenlijk heet, is gratis te downloaden uit de Android Market. De applicatie is geheel Nederlandstalig en ziet er erg strak uit. Berichten kunnen worden ge-retweet en door op de knop reply te drukken kunnen de berichten worden beantwoord. Het mooie van de Android applicatie voor Twitter is dat de contacten gesynchroniseerd kunnen worden.
DSC_0105
Lijsten die gemaakt zijn binnen Twitter kunnen ook op het Android toestel worden bekeken, de Twitter For Android applicatie biedt de mogelijkheid om je locatie mee te sturen, door een blokje van links naar rechts te schuiven of andersom kan dat in of uitgeschakeld worden.
DSC_0108
Foto’s kunnen via de Twitter applicatie ook meegestuurd worden in een tweet en ook kunnen website-adressen worden ingekort. Wij hebben de applicatie getest op de HTC Desire en daarin zien we dat er maar één account kan worden toegevoegd. Maar in onze ogen is het al vanaf de 1e versie de beste Twitter applicatie, en ook nog eens supersnel!
De Twitter For Android applicatie werkt alleen op toestellen die draaien op Google Android versie 2.1
Wij horen graag wat u ervan vindt! Laat een reactie achter op dit bericht!

Download Twitter for Android gelijk met de QR Code:
Tfaqrcode