Telefoon vragen?

Vragen over mobiele telefoons? Meld het ons! Via een mailtje naar: telefoonnieuws@gmail.com

Zelf schrijven voor TelefoonNieuws?

Wil jij ook schrijven voor TelefoonNieuws?
Wij zoeken per direct mensen die geïnteresseerd zijn in het schrijven van nieuwsberichten.

donderdag 18 maart 2010

Alle informatie omtrent levering Sony Ericsson Xperia X10

sonyericsson-xperia-x10

We hebben al veel geschreven over het eerste Google Android toestel van Sony Ericsson… de Xperia X10, maar nog steeds kregen we vragen omtrent de levering en de definitieve datum van wanneer de X10 in de winkels zou komen te liggen.
We geven in dit nieuwsbericht even alle informatie omtrent de levering van de Xperia X10.

De Sony Ericsson Xperia X10 wordt in Nederland eind maart 2010 uitgeleverd aan de verkooppunten, providers, retailers etc. Dit betekent niet dat het toestel gelijk in de verkoop gaat voor de consumenten, die moeten wachten tot 8 april zo is de verwachting. Het toestel is dus vanaf die dag te vinden in de kleuren wit en zwart.
Sony Ericsson heeft een losse toestelprijs van €500,00 gekozen, maar deze prijs varieert per (web-) winkel waardoor het toestel ook voor minder geld is te vinden in de winkels.

De Sony Ericsson Xperia X10 draait op Google Android 1.6 en krijgt naar waarschijnlijk vermoedelijk een update naar Android 2.1. De update wordt volgens verschillende bronnen rond begin mei verwacht van dit jaar. Het toestel heeft een 8.1 megapixel camera met LED flitser en uitgebreide mogelijkheden zoals gezichtsherkenning. (zie onderstaand filmpje)

Dan hebben we nog twee toestellen uit de Sony Ericsson Xperia X10 reeks, de X10 Mini en de X10 Mini Pro. Daar kunnen we u ook vast wat informatie over geven. De Sony Ericsson Xperia X10 Mini is de kleine variant van de X10 en komt naar verwachting eind mei in de winkels te liggen met een toestelprijs van 300 euro. De X10 Mini Pro die zo ongeveer nog kleiner is dan een bankpas en beschikt over een volledig QWERTY toetsenbord gaat rond de 330 euro kosten en komt eind juni in de winkels te liggen.