Telefoon vragen?

Vragen over mobiele telefoons? Meld het ons! Via een mailtje naar: telefoonnieuws@gmail.com

Zelf schrijven voor TelefoonNieuws?

Wil jij ook schrijven voor TelefoonNieuws?
Wij zoeken per direct mensen die geïnteresseerd zijn in het schrijven van nieuwsberichten.

dinsdag 16 maart 2010

Inbraak Sony Ericsson; toestellen meegenomen

sony-ericsson-X102
Vanmorgen is er bij Sony Ericsson Nederland, in Badhoevedorp, ingebroken. Het gebouw waar ook het hoofdkantoor van Sony Nederland is gevestigd is erg goed beveiligd maar toch wist de dievengilde tot de zevende etage binnen te komen. Dit alles blijkt uit een telefoongesprek met Harold de Kort, communicatie manager bij Sony Ericsson Benelux. De deur is geforceerd met veel en grof geweld en laten vernielingen achter.
In het belang van het onderzoek mocht Harold de Kort niet losgelaten welke toestellen er zijn meegenomen maar het zal hier onverminderd gaan om toestellen als de Sony Ericsson Xperia X10 en diverse andere mobiele telefoons die nog niet of net uit zijn.
De dieven die het gebouw zijn binnen gedrongen wisten precies waar ze moesten wezen om de toestellen te vinden, naar waarschijnlijkheid is er wel gezocht naar de Sony Ericsson Xperia X10 en die zal dan ook zeker meegenomen zijn.


Weet u meer van deze inbraak? Of worden u nu al telefoons van het Zweedse merk Sony Ericsson aangeboden, die nog niet in de winkels zijn te vinden? Bel dan naar de politie op het nummer 0900 – 8844.