Telefoon vragen?

Vragen over mobiele telefoons? Meld het ons! Via een mailtje naar: telefoonnieuws@gmail.com

Zelf schrijven voor TelefoonNieuws?

Wil jij ook schrijven voor TelefoonNieuws?
Wij zoeken per direct mensen die geïnteresseerd zijn in het schrijven van nieuwsberichten.

vrijdag 5 maart 2010

Sony Ericsson Satio krijgt software update

camera-phone-pictures-with-the-sony-ericsson-satio-01

De Sony Ericsson Satio, het eerste Symbian toestel van Sony Ericsson krijgt een software update. Met de update zal de telefoon nóg beter gaan functioneren, verder komen de volgende zaken aan bod;

  • Ondersteuning voor WVGA video-opname - De reeds grote video-opname zal worden versterkt tot breedbeeldformaat en de resolutie is ook licht gestegen tot 864 * 480 pixels. (de vooraf ingestelde grootte zal nog VGA zijn, de gebruiker moet dit veranderen om in WVGA kwaliteit krijgen)
  • Uploaden van foto's naar Facebook – Het wordt mogelijk om direct uit het foto menu de foto’s te uploaden naar Facebook.
  • Youtube video uploaden - Het zal mogelijk zijn om video's te uploaden naar Youtube rechtstreeks uit de Media UI.
  • Conversational messaging - "Conversations" netjes zal worden geïntegreerd in het messaging menu om gemakkelijk berichten te vinden en te inspireren om meer gesprekken met je vrienden te voeren.
  • DLNA-ondersteuning - De nieuwe software zal DLNA media server ondersteunen voor een gemakkelijke overdracht van audio en stilstaande beelden. (Video wordt niet ondersteund.)
  • UI verbeteringen - Op de top van boven, heeft Sony Ericsson enkele kleine UI verbeteringen gedaan om de gebruikerservaring te optimaliseren.
  • De Facebook applicatie is nu gratis te downloaden uit de PlayNow applicatie op de Sony Ericsson Satio.

De Sony Ericsson Satio software update wordt geleidelijk aangeboden aan de Satio bezitters. De komende dagen wordt de software update beschikbaar. Wij raden u wel aan eerst een back-up te maken van je Satio, mocht het onverhoopt toch nog fout gaan om een of andere reden. De software is te downloaden via www.sonyericsson.com/update.