Telefoon vragen?

Vragen over mobiele telefoons? Meld het ons! Via een mailtje naar: telefoonnieuws@gmail.com

Zelf schrijven voor TelefoonNieuws?

Wil jij ook schrijven voor TelefoonNieuws?
Wij zoeken per direct mensen die geïnteresseerd zijn in het schrijven van nieuwsberichten.

dinsdag 9 maart 2010

Samsung Monte en HTC Legend verkrijgbaar

samsungmonte

Twee top toestellen zijn vandaag in de winkels komen te liggen. Het gaat om de Samsung S5620 Monte en de HTC Legend.
We beginnen met eerst genoemde; de Samsung Monte is een toestel met een 3,0 capacitief touchscreen. Het toestel beschikt over een 3,2 megapixel camera, en internetten gaat snel via WiFi, HSPDA, UMTS en ook EDGE en GPRS zijn aanwezig op het toestel. De nadruk van de Monte ligt vooral op het gebruik van sociale netwerken en dus ook is het mogelijk om snel te Twitteren en de Facebook bij te houden, maar ook Hyves. De Samsung S5620 Monte ligt vanaf nu in de winkel met een prijs van ongeveer 200 euro.

htclegend

Het toestel dat ook sinds vandaag in de winkels is te vinden is de HTC Legend, de opvolger van de zeer succesvolle HTC Hero. De Hero is nog steeds erg populair te noemen, en werd ook verkozen tot beste handset van 2009.
De HTC Legend beschikt over een aluminium behuizing en een HVGA AMOLED capacitief touchscreen, een stylus is dus niet nodig voor het toestel.
Het toestel beschikt over een Qualcomm MSM 7227 processor die 600 MHz levert aan snelheid. Het toestel draait op het nieuwe Google Android 2.1 en HTC heeft haar eigen HTC Sense over de interface heen gezet.

Net als bij de HTC Hero is ook de HTC Legend voorzien van een trackball, hoewel de trackball er bij de Hero net iets anders uit ziet dan bij de Legend.
Aan de achterkant zit een 5 megapixel camera met LED flitser, natuurlijk beschikt het toestel over WiFi en een GPS ontvanger. De HTC Legend gaat de winkel uit met een prijs van ongeveer 420 euro.