Telefoon vragen?

Vragen over mobiele telefoons? Meld het ons! Via een mailtje naar: telefoonnieuws@gmail.com

Zelf schrijven voor TelefoonNieuws?

Wil jij ook schrijven voor TelefoonNieuws?
Wij zoeken per direct mensen die geïnteresseerd zijn in het schrijven van nieuwsberichten.

dinsdag 23 maart 2010

Samsung komt met concurrent X10 en Desire: Galaxy S




Vandaag heeft Samsung op het CTIA 2010 in Amerika een nieuw toestel onthuld. De Samsung GT-I9000 Galaxy S wordt het derde Google Android toestel van Samsung. Het toestel beschikt over een 4" Super Amoled touchscreen wat we al kennen uit de Samsung Wave die net als de Galaxy S ook in 2010 op de markt komt.

Het toestel moet dè concurrent worden van de nieuwe Sony Ericsson Xperia X10 en de nieuwe HTC Desire. Het draait op Google Android 2.1 en beschikt over een snelle 1 GHz processor en kan uiteraard ook multitasken.

Met Social Hub kan de gebruiker de updates van vrienden bijhouden van de sociale netwerken zoals Facebook en Twitter. Het toestel kan draadloos synchroniseren met camera's, televisies en laptops.
Het toestel beschikt tevens over de nieuwe variant van Bluetooth namelijk versie 3.0.

Snel sms'en gaat met de vernieuwde Swype ondersteuning waarbij eigenlijk tijdens het typen de vingers niet meer van het toetsenbord hoeven en alleen maar over de letters hoeft te vegen.

Het toestel moet volgens Samsung ook als een soort van e-reader gaan dienen en we kunnen zeggen dat dat met een 4" scherm zeker moet gaan lukken. Wifi en een GPS ontvanger zijn ook te vinden op de Samsung GT-I9000 Galaxy S. Aan het milieu wordt ook gedacht want met het speciale eco-systeem wordt de Galaxy S rekening gehouden met het milieu.

Aan de achterkant van het toestel zit een 5 megapixel camera met de mogelijkheid om te filmen in HD kwaliteit.
Wanneer het toestel naar Nederland komt is nog niet bekend maar het is wel bekend dat het Android toestel sowieso naar Nederland komt in twee varianten. In 8GB en in 16GB. Ook de prijzen zijn nog niet bekend.