Telefoon vragen?

Vragen over mobiele telefoons? Meld het ons! Via een mailtje naar: telefoonnieuws@gmail.com

Zelf schrijven voor TelefoonNieuws?

Wil jij ook schrijven voor TelefoonNieuws?
Wij zoeken per direct mensen die geïnteresseerd zijn in het schrijven van nieuwsberichten.

vrijdag 19 maart 2010

Phone of the Week : HTC Legend


Deze week is Phone of the Week de HTC Legend. Het is eigenlijk de opvolger van de HTC Hero en beschikt over dezelfde soort van kin aan de onderkant van het toestel zodat het nog lekkerder in de hand ligt.

Het toestel beschikt over Google Android 2.1 en is daarmee helemaal bij de tijd. Voor foto's te maken kan de 5 megapixel camera gebruikt worden en eventueel ook de LED flitser erbij. Foto's maken moet echt via het touchscreen want het beschikt aan de zijkanten niet over een sluitertoets.

Het toestel beschikt uit zeven soort van panels, oftewel hoofdschermen, wat ingedeeld kan worden met widgets. Standaard beschikt de Legend over HTC Sense. Zeg maar de saus wat HTC over Android legt. Dit is tevens wel uit te schakelen.

Op de HTC Legend is ook FriendStream aanwezig waarbij snel de updates van vrienden kan worden bekeken van onder andere Twitter en Facebook.





Het toestel beschikt over snel internet en ook WiFi is natuurlijk te vinden op het toestel. Voor positie bepaling is er de GPS ontvanger en de HTC Legend beschikt ook over een Stereo FM-radio met RDS ondersteuning.

Om alles snel en soepel te laten lopen is er in het toestel een 1 GHz qualcomm processor.
Voor ongeveer 450 euro is het toestel te vinden in de winkels.

Foto's uit de review van de HTC Legend van GSM Helpdesk : Review HTC Legend op GSM Helpdesk