Telefoon vragen?

Vragen over mobiele telefoons? Meld het ons! Via een mailtje naar: telefoonnieuws@gmail.com

Zelf schrijven voor TelefoonNieuws?

Wil jij ook schrijven voor TelefoonNieuws?
Wij zoeken per direct mensen die geïnteresseerd zijn in het schrijven van nieuwsberichten.

vrijdag 26 maart 2010

Drogisterij Kruidvat begint telecomprovider

mobiel_startpakket

Drogisterijketen Kruidvat komt na Aldi (AldiTalk), Albert Heijn (AH Mobiel), Rabobank (Rabo Mobiel), Hema (Hema Mobiel) en nog een aantal kleinere providers die onder KPN vallen, ook met een eigen telecomprovider. Vanaf dinsdag 30 maart komt Kruidvat met een prepaid dienst waarmee de beller belt via het netwerk van telecomprovider KPN.
Kruidvat Mobiel is de naam van de nieuwe telecomprovider en maakt het mogelijk dat het sturen van een SMS bericht maar 5 eurocent gaat kosten, bellen gaat ook niet duur worden met Kruidvat Mobiel want dat gaat 14 eurocent kosten per minuut. Als de klant met Kruidvat Mobiel belt naar een andere klant die ook belt met Kruidvat Mobiel hoeft er maar 5 eurocent per minuut in rekening gebracht.

Kruidvat wordt met haar Kruidvat Mobiel de goedkoopste prepaid aanbieder van Nederland. Eerder was het nog de Duitse supermarktketen Aldi die Nederland goedkoop bellen aanbood met AldiTalk. SMS berichten werd mogelijk voor 6 eurocent en bellen voor 16 eurocent per minuut, bellen met andere AldiTalk kost maar 6 eurocent per minuut.