Telefoon vragen?

Vragen over mobiele telefoons? Meld het ons! Via een mailtje naar: telefoonnieuws@gmail.com

Zelf schrijven voor TelefoonNieuws?

Wil jij ook schrijven voor TelefoonNieuws?
Wij zoeken per direct mensen die geïnteresseerd zijn in het schrijven van nieuwsberichten.

dinsdag 16 februari 2010

HTC toont drie nieuwe telefoons

htc
HTC heeft op het Mobile World Congress in het Spaanse Barcelona, drie nieuwe smartphones aangekondigd.
Op bovenstaande foto’s is goed te zien hoe de telefoons eruit zien, het linker toestel is de HTC Desire, met ondermeer een 5 megapixel camera. Het 16 miljoen kleurige AMOLED touchscreen zorgt ervoor dat de echte beelden goed tot hun recht komen. Het toestel draait op Google Android 2.1. Het toestel beschikt ook over WiFi en HSPDA. De HTC Desire komt in het tweede kwartaal naar Nederland met een prijskaartje van €449.99.
Het meest rechter toestel is de HTC HD Mini, de kleine variant van de HD2, in een persbericht laat HTC weten;
“De vraag naar de HTC HD2 heeft onze verwachtingen ruimschoots overtroffen.
Met de HTC HD mini komen we tegemoet aan de wens van gebruikers om de
mogelijkheden en de HTC HD2-ervaring, samen te brengen in een compacter
ontwerp”, zegt Mark Moons, Regional Manager HTC Benelux.
WiFi, maar ook HSPDA maakt het mogelijk dat internetten als een speer gaat op de HTC HD Mini. Het toestel draait op Windows Mobile 6.5.3 en beschikt over een 5 megapixel camera met onder meer autofocus. Hoewel de naam zal vermoeden dat het toestel videobeelden vastlegt in HD kwaliteit, is dit niet aan de orde. De HD Mini komt in het tweede kwartaal van 2010 al in de Nederlandse schappen te liggen en krijgt een prijskaartje mee van €399.00.
Dan gaan we naar het middelse toestel, dat is de welbekende HTC Legend. Die is al meerdere keren opgedoken. Maar nu dus officieel aangekondigd. Het is een toestel dat draait op Google Android 2.1 en is erg uitgebreid te noemen. Het toestel heeft een uitgebreide camera wat foto’s schiet van 5 megapixel. Net als onder meer de Google Nexus One heeft de Legend een trackball waarmee snel ge-internet mee kan worden maar ook snel door het menu kan worden gescrollt.
Ook deze telefoon heeft WiFi en HSPDA, ook kunnen e-mail berichten worden binnengehaald via push e-mail. De HTC Legend komt al snel in de winkels te liggen, namelijk al medio maart. De prijs die het toestel zal kosten is vrij scherp. Namelijk €449.00.