Telefoon vragen?

Vragen over mobiele telefoons? Meld het ons! Via een mailtje naar: telefoonnieuws@gmail.com

Zelf schrijven voor TelefoonNieuws?

Wil jij ook schrijven voor TelefoonNieuws?
Wij zoeken per direct mensen die geïnteresseerd zijn in het schrijven van nieuwsberichten.

dinsdag 2 februari 2010

Sony Ericsson lanceert ‘groene’ zakelijke telefoon

20091427

Sony Ericsson heeft vandaag een nieuw toestel gelanceerd, genaamd Aspen. Niet alleen een zakelijk toestel, maar ook nog eens milieuvriendelijk. Het toestel werkt op Windows Mobile 6.5 en beschikt over een volledig QWERTY toetsenbord, zoals we ook al zagen in toestellen als de Blackberry en in onder andere de Nokia E71 en E72.
Het scherm is touchscreen, en aan de achterkant van het toestel zit de stylus.

UMTS, HSPDA en 3G zijn ook aan boord van de Sony Ericsson Aspen. Ook draadloos internetten en e-mailen via WiFi is mogelijk met de Sony Ericsson Aspen. De camera telt 3.2 megapixels en opvallend aan het zakelijke toestel is dat het beschikt over een 3,5 mm audio-jack waarop muziek kan worden beluisterd met dus ook eigen oordopjes. De telefoon beschikt over een stereo FM-radio met RDS functie.

20091433

Groen is het toestel zoals gezegd dus ook, want de gebruikte materialen van de Sony Ericsson Aspen is van gerecyclede materialen. Handleidingen zijn terug te lezen op de telefoon zelf, want die worden niet meer meegeleverd met de Aspen. De oplader is milieuvriendelijker tegenover andere opladers van mobiele telefoons, en uiteraard is deze telefoon voorzien van een energiebespaarstand.

Het toestel komt ongeveer rond week 22 naar Nederland, de verkoopprijs is nog niet bekend gemaakt, maar hopen we uiteraard binnenkort te weten te komen.

foto’s : GSM Helpdesk
specificaties van de Sony Ericsson Aspen vindt je op : GSM Helpdesk