Telefoon vragen?

Vragen over mobiele telefoons? Meld het ons! Via een mailtje naar: telefoonnieuws@gmail.com

Zelf schrijven voor TelefoonNieuws?

Wil jij ook schrijven voor TelefoonNieuws?
Wij zoeken per direct mensen die geïnteresseerd zijn in het schrijven van nieuwsberichten.

woensdag 3 februari 2010

LG GM205 is de nieuwe muziektelefoon van LG

De mobiele telefoon fabrikant LG komt met een nieuwe muziektelefoon, de telefoon beschikt over een 2.1 luidsprekersysteem met de technologie Dolby Mobile dat zorgt voor Surround-sound, goede Bass, en alle soorten muziek genres met de goede geluidskwaliteit naar boven haalt. Het is de tweede telefoon van de fabrikant LG met de Dolby-Mobile technologie. Eerder was de LG Arena al een toestel met die technologie.
Ook heeft het toestel een ingebouwde radio-antenne waarmee naar de FM-radio kan worden geluisterd. Een speciale functie zorgt ervoor dat met de LG GM205 muziek van de radio kan worden opgenomen in MP3, en eventueel nog in is te stellen.

Een leuke functie is ook nog Smart Profiling waarmee het volume van de muziek automatisch wordt aangepast aan de omgeving. Eigen oordopjes kunnen worden aangesloten met de 3,5 mm audio-jack en het toestel beschikt ook nog over een 2 megapixel camera met digitale zoom. De telefoon is verkrijgbaar in de kleuren zwart, oranje, zilver en rood.
De prijs is (nog) niet bekend. Maar het is wel bekend dat het een prepaid toestel betreft, dus wij verwachten een prijs van rond de 100 euro. Het toestel komt waarschijnlijk niet naar Nederland, maar dit is nog niet zeker.