Telefoon vragen?

Vragen over mobiele telefoons? Meld het ons! Via een mailtje naar: telefoonnieuws@gmail.com

Zelf schrijven voor TelefoonNieuws?

Wil jij ook schrijven voor TelefoonNieuws?
Wij zoeken per direct mensen die geïnteresseerd zijn in het schrijven van nieuwsberichten.

dinsdag 9 februari 2010

LG GD880 Mini wordt officieel

20091451

Begin januari dook de LG GD880 Mini al op, en vandaag was de dag dat LG hem eindelijk aankondigde… de LG GD880 Mini is een gestroomlijnd toestel met een 3.2” touchscreen, met een beeldverhouding van 16:9 formaat, dus films kijken zal geen straf zijn met de LG GD880 Mini. Het toestel beschikt tevens over een uitgebreid instelbare 5 megapixel camera voor de mooiste plaatjes. Het toestel is gemaakt van staal en oogt erg modern.

Het toestel is voorzien van Social Network Connect, wat ervoor zorgt, dat je altijd weet wat je vrienden uitvoeren, bijvoorbeeld Facebook en MySpace vrienden zullen in een oogopslag te vinden zijn. Die vrienden kan je snel vinden met de verbinding die gaat via UMTS, HSPDA of WiFi. Je zal met de A-GPS ontvanger nooit meer de weg kwijtraken, en ook kan de e-mail gecheckt worden met de LG GD880 Mini want dat is op het toestel uiteraard aanwezig, en dat ook nog met push-email mogelijkheid.

Een FM-radio zorgt ervoor dat je nooit meer de laatste trend op het gebied van muziek mist, maar ook het actuele nieuws is te horen met de LG GD880 Mini.
Op het Mobile World Congress in Barcelona wat volgende week begint, zal het LG toestel zeker te zien zijn.
Het toestel komt eind maart in Europa, en zal rond april in de Nederlandse winkels te vinden zijn. Een winkelprijs is nog niet bekend gemaakt, maar wij schatten een prijs tussen de 275 euro en 350 euro voor deze LG GD880 Mini.
Inmiddels gaan er ook geruchten dat dit toestel binnen Nederland, exclusief bij Vodafone leverbaar zou zijn, maar dit is nog niet officieel bevestigd.

foto : GSM Helpdesk