Telefoon vragen?

Vragen over mobiele telefoons? Meld het ons! Via een mailtje naar: telefoonnieuws@gmail.com

Zelf schrijven voor TelefoonNieuws?

Wil jij ook schrijven voor TelefoonNieuws?
Wij zoeken per direct mensen die geïnteresseerd zijn in het schrijven van nieuwsberichten.

woensdag 3 februari 2010

Opsporing Verzocht lanceert mobiele website

IMG_0292IMG_0293      

Het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht van de AVRO, heeft gisteren een mobiele website gelanceerd.
Met de mobiele website van het programma, wordt gehoopt op een nog groter bereik van mensen. Met de mobiele website wordt nu ook geprobeerd jongeren te bereiken. Want uit gegevens blijkt dat Opsporing Verzocht gemiddeld 1,1 miljoen kijkers per aflevering heeft, en 12% jonger dan 35 jaar is. Opsporing Verzocht is een programma waarbij misdadigers van verschillende zaken zoals beroving of overvallen worden gezocht met hulp van de kijkers. Elke dinsdag omstreeks 21:50 op Nederland 1 wordt het programma uitgezonden.

IMG_0287IMG_0288IMG_0289

Met de mobiele website van Opsporing Verzocht, die te vinden is op http://m.opsporingverzocht.avro.nl is het mogelijk om alle zaken terug te kijken en de komende zaken op te zoeken. Het is tevens mogelijk om de lijst te openen van gezochte personen die dringend gezocht worden. Met de mobiele site is het ook nog eens mogelijk om gemiste uitzendingen terug te kijken, of per zaak de video te bekijken of het artikel.

IMG_0291

IMG_0290

Mochten er site bezoekers van de mobiele site van Opsporing Verzocht tips hebben voor de Politie, dan kunnen die via de mobiele site van het opsporingsprogramma gelijk door worden gestuurd naar de politie.

De mobiele site is zoals te zien erg uitgebreid, en is eenvoudig, en gebruiksvriendelijk te bedienen.

Opsporing Verzocht probeert al op vele manieren mensen te bereiken, waaronder via het YouTube kanaal en ook via Google Maps probeert Opsporing Verzocht getuigen te vinden. Daar is nu dus de mobiele site bijgekomen.